11 juni 2018

A Minimalism Game: dag 11

Pieter: Dag 11 en het is al weer een tijdje geleden dat ik als eerste mijn deel van de blog helemaal afmaak. Meestal is Floris me voor, gezien het tijdsverschil. Zou hij al problemen hebben om de items te verzamelen?

Ondertussen ga ik lekker door. Het vooruit plannen heeft gewerkt, want vandaag kan ik enkele items doorgeven die ik gratis had aangeboden in een blog. Inclusief een dure pot van de Rituals, maar als die pot stof staat te vangen in een badkamer kastje, heeft niemand er wat aan… Naast deze pot heb ik nog wat vakantie shampoo flesjes, een zeepje en een kaars die naar dezelfde persoon gaan. Veel plezier ermee!

Ook gaat er een kabelslot naar een tante en nog wat kleding in de bak, zodat ze een goed tweede leven krijgen.

Nieuw en gratis op te halen: een kleine reiskoffer. Zie voor alle spullen deze blog.

Succes Floris!


Floris: Ik wil Pieter niet te veel druk bezorgen, maar toen hij mij uitdaagde om deze challenge te doen, ben ik als een gek vooruit gaan plannen. Ik heb al mijn spulletjes tot dag 30 al klaar staan, of toch niet?! 😉 Only time will tell.

Vandaag nog eens goed door de schoenen kast gegaan en daar een aantal items gevonden die rechtstreeks de prullenbak in kunnen, of worden doorgegeven. In Hong Kong is het gebruikelijk dat schoenen niet in huis worden gedragen. Je loopt dan op je pantoffels, je sokken of op je blote voeten. We hadden nog een hoop pantoffels liggen die we eigenlijk niet gebruiken en dus kunnen ze weg. Wat schoenen van de kinderen, een muts en handschoenen maken het compleet.


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}