12 juni 2018

A Minimalism Game: dag 12

Pieter: Dag 12 en nog steeds lekker op weg! Vandaag gaan we het hebben over water drinken. Een van de belangrijkste dingen die je kan doen. Ik begin er elke dag mee: nog voor het ontbijt drink ik 2 glazen water. En ik sluit er vaak mee af: nog even een of twee glazen water.

Maar om dan 10 drinkflessen te hebben gaat wat ver, moet ik toegeven. Maar je krijgt ze ook overal… Toen mijn oude werkgever op zoek was naar een nieuwe naam heb ik er bijvoorbeeld meerdere gekregen: per bedrijfsnaam één. Natuurlijk had ik er zelf ook een ontworpen en ga zo maar door.

Tijd om ze op te ruimen! En dan meteen maar een laptop sleeve, 2 veiligheidshesjes, een inmiddels kapot kinderbord en een waterkoker het huis uit. Deze laatste krijgt een tweede leven bij de Leidse Reddingsbrigade in het clubhuis.

Vergeet trouwens niet om zelf te scoren tijdens deze challenge. In deze blog bied ik nog steeds gratis producten aan. Waaronder sinds gisteren een soort van NutriBullet met 2 flessen.

Succes Floris!


Floris: Het was een drukke dag. ’s morgens vroeg op om de kindjes op school te krijgen en s avonds nog even voetballen. Helaas verloren. Loop nu net het huis binnen en heb nog precies een uur om mijn blog te schrijven, een paar glazen water te drinken en dan naar bed te gaan.

Ik merk dat ik minder creatief wordt met het opruimen en we hebben nog wel even te gaan (gelukkig hebt mijn vrouw ook af en toe stiekem mee. Dank!). Vandaag nog maar eens door mijn klerenkast gegaan. Voordat we naar Hong Kong vertrokken had ik 60 paar sokken gekocht, waarvan een gedeelte net wel/net niet versleten is, die stop ik in de textielbak. Hopelijk kan er nog iets moois mee gedaan worden.

Morgen een wat langer berichtje. Nu ga ik lekker slapen. Succes Pieter!


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}