14 juni 2018

A Minimalism Game: dag 14

Floris: En weer zijn er berichten in de familie app dat er spullen worden weggedaan of worden doorgegeven. Opgeruimd is opgeruimd en mooi dat je er ook nog iemand anders blij mee kunt maken. Ga zo door!

Op deze dag nog eens door de knutselspullen gegaan. Daar zaten nog stiften tussen die we niet meer gebruiken. Deze gaan vandaag de deur uit en rechtstreeks naar de school van mijn dochter (13 stiften + 1 beker = 14), waar ze ze goed kunnen gebruiken.

Ik wil Pieter niet bang maken, maar terwijl ik aan het ruimen was voor dag 14, heb ik meteen al wat gevonden voor dag 15. Ik kan morgen dus heel rustig aan doen.

Geniet allemaal van de openingswedstrijd van het WK en tot morgen.


Pieter: Dag 14 van de uitdaging en Floris is al een beetje gaan vals spelen. Dat lijkt er op dat hij het niet veel langer vol gaat houden. Ondertussen heb ik nog allerlei spullen op mijn gratis op te halen blog staan, sinds gisterenavond zelfs een hele fiets! En ik moet nog door mijn gereedschapskist en de handdoeken kast om te kijken of ik echt zoveel schroeven en handdoeken nodig heb. Ik kan dus nog wel even door.

Vandaag doe ik 10 pakjes scheermesjes weg. Niet van Gilette, maar van mijn safety razor, die ik een tijdje geprobeerd heb om mee te scheren. Het scheren vond ik geen succes, dus de mesjes bleven liggen.  Weg ermee!

Daarnaast een smartphone houder voor in de auto. Besteld uit China, dus voor maar 2 euro werd het gratis naar me opgestuurd. Jammer dat het ding niet werkte, een kapot veertje ofzo. Weg ermee!

En dan zo’n VR-bril van karton waar je smartphone in past. Hartstikke leuk om een keer te proberen, maar dat karton zit niet lekker op je voorhoofd. Al heeft VR wel wat leuke toepassingen voor games of 360 graden video’s, zo maakte ik er toch geen gebruik van. Weg ermee!

Op naar morgen: dag 15 en dus halverwege de uitdaging. Ondertussen vanavond nog even goed zoeken tussen m’n spullen…

Succes Floris!


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}