16 juni 2018

A Minimalism Game: dag 16

Floris: Terwijl Iran en Uruguay in de laatste minuten van respectievelijk Marokko en Egypte winnen en Portugal nog net gelijk speelt tegen Spanje, heb ik mijn spullen voor vandaag al in de eerste minuten van de dag bij elkaar gezocht.

Mijn collega vertelde me gisteren dat zijn 12-jarige dochter al sinds het legendarische doelpunt van v. Persie tegen Spanje op het WK 2014 (wat een kopbal!!) fan van hem is. Helemaal speciaal als je bedenkt dat mijn collega uit Hong Kong komt. Zijn dochter kijkt het WK dit jaar niet, omdat oranje er niet bij is. Wat een toewijding. Ik bedacht me toen dat ik achterin mijn kast nog een shirt van v. Persie had liggen uit zijn Arsenal tijdperk. Die ga ik doorgeven, want ik doe er toch niks mee.

Daarnaast nog wat oude kleren waarvan het tijd is dat ze een nieuw leven gaan leiden. Die gaan dus de textielbak in.

Verder nog wat USB sticks (128 MB), een lampje, een sport horloge, een hartslagmeter, en een MP4 speler. Allemaal dingen die ik niet meer gebruik, omdat je ze tegenwoordig allemaal kan combineren in 1 item. Het waren mooie cadeautjes en ik heb er lang van kunnen genieten, maar nu gaan onze wegen zich scheiden.

Als laatste nog wat studieboeken, kookboeken en een catalogus van scholen in Hong Kong. Een paar van die boeken ga ik doorgeven aan mensen die er nog gebruik van kunnen maken, de rest gaat zo de prullenbak in.

Succes Pieter! Hopelijk kun jij ook in de eerste minuten scoren.


Pieter: Ik heb de spullen iets later bij elkaar gezocht, want de eerste minuten gingen aan mij voorbij door een poepluier. Daarna heerlijk over de markt gelopen en weer een koelkast voor verse groente gehaald. Kom maar op weekend!

Langzaamaan begint mijn bureau leger en leger te worden. De dag dat ik mijn handdoeken kast moet uitspitten met de vraag hoeveel handdoeken ik echt nodig heb, nadert. Maar vandaag heb ik nog wat prulletjes en een oude polo gevonden. Genoeg om dag 16 ook te halen.

Ondertussen het weekend gebruiken om andere kasten ook uit te zoeken. Het wordt een drukke week waarin een bouwkundige keuring en een taxatie op het programma staan, dus ik kan maar beter vooruit plannen!


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees danĀ deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}