18 juni 2018

A Minimalism Game: dag 18

Pieter: Dag 18 van de uitdaging en we gaan nog steeds lekker. Vandaag maar weer eens een doosje op een plank open getrokken en die bleek vol te zitten met Sogeti promotie materiaal. Vol de mensen die me niet (goed) kennen, bij Sogeti ben ik ooit mijn carrière als IT-er begonnen. Maar dat bleef niet bij programmeren.

Tijdens mijn stage bij Sogeti deed ik mee aan de IT Talenten wedstrijd van de automatiseringsgids (en gewonnen!). In die rol, en ook later als “echte” medewerker heb ik Sogeti nog wel eens staan te promoten bij bijvoorbeeld de IT Carrière Beurs. Dat promoten deden we natuurlijk met de nodige uitdeel artikelen, zoals pennen, kladblokken en pepermuntjes. Natuurlijk moest ik die ook in mijn collectie hebben!

Vandaag dienen ze nog één keer hun doel, want nog één keer maak ik even promotie voor Sogeti. Dit doe ik trouwens helemaal gratis, want ik werk er al jaren niet meer. Dus de spullen kunnen ook de deur uit!

Succes Floris!


Floris: Ik heb het idee dat deze challenge voor Pieter iets makkelijker is dan voor mij. Hij hoeft maar een doos open te trekken en er komen weer allerlei spullen te voorschijn die hij al jaren niet gebruikt 😉 Het was dus echt tijd voor deze challenge.

Ik merk dat het nu toch wel op zijn eind gaat lopen qua overbodige spullen. Gelukkig zag ik nog wat liggen in de keukenkastjes (mijn bed en de bank kan ik altijd nog wegdoen als de nood echt aan de man is).

Een flink aantal jaren geleden was er een artiest die het eerste level van Super Mario wilde nabouwen met 1×1 legoblokjes (elke pixel een 1×1 blokje). Dat inspireerde mij om ook 1×1 lego schilderijen te gaan bouwen, omdat ik het leuk vond en omdat ik toen nog de illusie had dat ik hier echt super rijk mee kon worden. Een ervaring rijker en een illusie armer zullen we maar zeggen.

Ik heb thuis nog 1 schilderij van legoblokjes hangen

en als iemand hem nog wil kopen voor duizenden euros dan kan ie ons altijd mailen, maar voor nu houd ik het voor gezien en gaan de resterende blokjes de markt op om verkocht te worden

Voor een ieder die de resterende lego blokjes wil kopen om er zelf iets moois van te maken, mail ons gerust.


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}