19 juni 2018

A Minimalism Game: dag 19

Pieter: Dag 19! Vandaag weer een drukke dag met een bouwkundige keuring van onze nieuwe woning. Ik verwacht geen grote zaken, maar ik ben vooral ook benieuwd naar waar ik in de toekomst nog in kan investeren.

Dat betekent ook niet veel tijd om uitgebreid te bloggen. Daarom weer even een simpele: pennen. Ik heb er eerder over geschreven, maar vrees niet, hierna lijken ze toch echt op.

Succes Floris!


Floris: Zo! Die Pieter heeft veel pennen. Hij zou bijna een pennenwinkel kunnen beginnen, maar soms kunnen dingen ook gewoon de prullenbak in. Vergeet echter niet dat er ook “kringloop winkels” zijn, waar je spullen een mooi tweede leven kunnen krijgen. Mensen die het minder goed hebben (of mensen die op koopjes uit zijn), kunnen hier terecht en jij bent dan gewoon van je spullen af.

Goed voorbeeld doet volgen. Ook ik ben maar eens door mijn pennenbak gegaan. En ik word zeker niet gelukkiger van die ene pen uit Las Vegas, maar als ik hem dan ook al helemaal niet gebruik, dan kan ie zeker weg. 19 pennen zo de prullenbak in (en dit is inderdaad geen materiaal voor de kringloopwinkel).


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}