21 juni 2018

A Minimalism Game: dag 21

Floris: En toen waren we al weer bij dag 21. Ik heb de afgelopen tijd ons appartement helemaal doorgespit en wij leven nu al zeer minimalistisch. Tijd dus om het eens over een andere boeg te gooien. Ik ga de minimalistische levensstijl uitbreiden naar mijn sociale media. Wat is echt essentieel om te hebben?!

Vandaag heb ik mijn facebook account gedelete. 116 contacten heb ik weggedaan. Ja ja, 116 contacten. Ik merkte dat ik eigenlijk vrij weinig met Facebook doe en dus werd het tijd om hier een punt achter te zetten.

Ik ben benieuwd wat Pieter van mijn nieuwe aanpak vindt. 🙂


Pieter: Dag 21 en ik moet de spullen nu toch echt wel een beetje bij elkaar gaan zoeken. Dus weer een wirwar van spullen die allang mijn huis uit hadden gemoeten.

Wat denk je bijvoorbeeld van lege CD/DVD cases? Ik heb geen eens een DVD speler meer in huis. Maar vroeger brandde ik de DVD’s nog wel eens zelf, dus waren cases wel heel handig. Inmiddels werk ik met USB sticks of in een cloud. En die vervoer ik zonder case.

Daarnaast nog wat oude software en wat losse spullen. En zo haal ik dag 21 ook weer met gemak.

Succes vandaag Floris!


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!

Reacties zijn gesloten.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}