9 juni 2018

A Minimalism Game: dag 9

Floris: “Het hebben van spullen kost energie” las ik laatst. Je moet ze namelijk uitzoeken, onderhouden, vervangen en weggooien. Extra motivatie dus om dit vol te blijven houden.

Ik ben nog maar weer eens door onze kasten gegaan, en zag dat we een hoop laders en oordopjes hebben die we niet meer gebruiken omdat ze van onze oude telefoons zijn. Tijd om deze weg te doen. Beneden bij ons appartement is een mannetje dat oude spulletjes verzameld, om ze daarna door te verkopen. Deze spulletjes gaan linea recta zijn kant op. Hopelijk heeft hij er nog wat aan.

Bij Pieter zit de vaart er ook goed in. Nog even volhouden en er hoeft straks een stuk minder verhuisd te worden. Succes!


Pieter: Het mooie aan deze challenge is dat je bij de ander mag afkijken. Niet dat ik dat voor vandaag nodig had, maar het inspireert wel om ook eens in de gereedschapskist te kijken of te kijken naar oude laders. Ook ik zal er vast wel een paar hebben liggen!

Ik kan ondertussen nog even door met wat boeken. Maar ondertussen zijn we ook bij dag 9, en ook ik moet die 9 wel volmaken natuurlijk! Dus ik doe er nog een riem bij.

Sommige boeken heb ik wel een extra keer vastgehouden. Het lijkt dan zonde om weg te gooien, omdat de van de inhoud hebt genoten of omdat het je herinnert aan die tijd in Ohio bijvoorbeeld. Aan de andere kant bedenk ik me ook dat ik die boeken niet zomaar nog een keer ga lezen. Zonde om het dan op de plank te laten staan. Dus weg!

Op naar dag 10!


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}