23 juni 2018

A Minimalism Game: en de winnaar is…

Het is dag 23 van A Minimalism Game en één van de broers is het vandaag niet gelukt om nog 23 items weg te gooien, te verkopen, weg te geven of te verloten. En dat betekent dat we een winnaar hebben:

De Winnaar is Pieter!

Dit betekent trouwens niet dat ik stop! Ik ga nog even door met opruimen, om te kijken hoe ver ik het zou kunnen redden. Ik heb het gevoel dat ik nog lang niet bij een punt ben waar ik echt kritische vragen moet stellen of ik wel echt zoveel shirts of handdoeken nodig heb.

Hoeveel handdoeken heb je nou echt nodig? Onze badkamerkast ligt vol met handdoeken. Grote, kleine, hele dikke en ook een paar oude. Die laatste kunnen natuurlijk sowieso weg. En misschien een groot deel van de rest ook wel.

En daarmee komen we tot een belangrijk punt. Want ja, ik heb het langer volgehouden dan Floris. Maar betekent dat niet gewoon dat ik veel meer rotzooi had? Uiteindelijk winnen we allebei, omdat we geleerd hebben ons bewust te zijn van de spullen die we hebben en of we die nou echt nodig hebben.

Ondertussen ga ik wel door. Want wie weet haal ik het wel om de maand vol te maken.

Blijf me volgen via de websiteTwitter, Instagram of Pinterest. En je kan me natuurlijk ook helpen door me van spullen af te helpen.


Pieter en Floris doen in de maand juni een uitdaging: A Minimalism Game. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}