9 april 2021

Hou de reis naar jouw ideale leven vast met Passie Kaarten

0  Reactie(s)

Tijdens de Passie Challenge ontdek je wat jouw ideale leven is. De reis naar jouw ideale leven duurt langer dan een week. Waarschijnlijk ook langer dan een paar maanden en misschien wel langer dan een jaar. Hoe hou je vast aan dat ideale leven? Hoe zorg je dat je niet afdwaalt op de weg er naar toe? Simpel: met Passie Kaarten.

Wat zijn Passie Kaarten?

Ik noem ze Passie Kaarten. Ter grootte van een ansichtkaart met daarop de top 5 van jouw ideale leven. Boven deze top 5 zet je “Als mijn leven ideaal is…” en eronder zet je “Dit, of iets beters!”. Want natuurlijk moet je altijd open staan voor kansen die je nog niet zelf kon bedenken.

Hoe je ze maakt, maakt niet uit. Maar maak ze persoonlijk. Dus als je een schilder bent, schilder ze dan. Als je handig bent met computers, maak er dan op de computer iets moois van. Als het maar bij jou past en je er graag naar kijkt.

Eén van mijn Passie Kaarten ligt naast mijn bed

Deze kaarten leg je op plekken waar je vaak komt. Bijvoorbeeld naast je bed (zoals in mijn foto hierboven), in de badkamer of bij je bureau.

Simpele reminder

Deze simpele reminder zorgt dat je de focus blijft houden op jouw ideale leven. Het helpt om de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en het activeert jouw Reticulair Activatie Systeem (RAS).

Ook zorgen de kaarten dat je weer weet waarom je het allemaal doet. Soms zal je dingen moeten opofferen om het resultaat te behalen. Misschien moet je wel op zoek naar nieuwe vrienden die jouw reis wel supporten of moet je op zoek naar een nieuwe baan. Met jouw ideale leven in jouw achterhoofd is zo’n grote stap ineens niet zo groot meer.

Tot actie komen

Je zal merken dat deze simpele handeling zorgt dat je veel makkelijker tot actie komt.

Als ik ’s morgens mijn Passie Kaart zie liggen, bedenk ik eigenlijk meteen wat ik die dag kan doen om dit ideale leven te creëren. Al heb ik een hele drukke dag, ik kan altijd wel een klein stapje richting mijn doel zetten.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}