10 januari 2019

Dag 10 – Pieter – Boeken lezen

Wat doe je met die tijd die je overhoudt als je je smartphone op tijd weer in de hoek van de kamer legt? Je kan vast van alles bedenken, van opruimen (en meteen dingen weg doen) tot een goed boek lezen.

Ik heb de laatste tijd voor het laatste gekozen en het bevalt me prima! Sommige boeken die nog op een stapel lagen zijn nu aan de beurt. Ik lees meer over efficiënt werken in The 4-Hour Work Week en lees nu zelfs een Autobiografie van een Yogi. Ik ben benieuwd wat ik daar van vindt.

Wat zou jij doen als je 3,5 uur (210 minuten) per dag extra had? Een nieuwe hobby starten? Of pak je ook een lekker boek?

Gisteren kwam ik uit op 36 minuten totaal. Zoals gezegd was ik vrij samen met m’n dochter. Dus er zijn wat spelletjes gespeeld, natuurlijk heb ik een paar foto’s genomen en ik moest ook nog een paar keer bellen. Niet gek dik een half uur. Betekent toch dat ik 3 uur over had om te lezen!


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
  1. Super! Inspirerende post. Dat besefik mij ook steeds meer. Bakken van tijd over houden. Ik vermoed dat mensen daar inmiddels ook bang voor kunnen zijn; wat doe ik met mezelf in die tijd? Maar ik heb deze maand al twee boeken uitgelezen/geluisterd (oa. Miracle morning) en ga voor nr. 3! En 4-hour werkweek staat ook nog op mijn lijstje.

Reacties zijn gesloten.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}