13 januari 2019

Dag 12 – Floris

Het is zaterdag. Het hele weekend ligt nog voor ons. We hebben al wat plannen: zwemles met de meiden, ’s avonds eten met vrienden.

Ik voel me nog steeds niet helemaal fit, dus doe het rustig aan vandaag. Zoals gisteren ook al gezegd, het lijkt er inderdaad op dat ik de wedstrijd nu al uit handen begin te geven. Ik moet mezelf dus weer een nieuw doel stellen. We weten nu wat ons te wachten staat en hebben ons bepaalde gewoontes aangemeten, maar ook een terugval gehad. Dat hoort er allemaal bij.

Mijn nieuwe doel is om de tweede helft van januari (gemeten vanaf 16-januari) mijn verbruik met de helft te reduceren tov de eerste helft. Ik daag Pieter uit om ook met deze nieuwe uitdaging mee te doen.

Ik gebruik het weekend om met mensen bij te praten (in Nederland) en spendeer dus weer wat tijd op de whatsapp. Ik probeer daarbij wel weer de volledige aandacht te geven, of aan de whatsapp of aan de kids. Dat lukt steeds beter. Het zorgt ervoor dat je ook echt het gevoel hebt dat je tijd met elkaar hebt doorgebracht.

Mijn totale verbruik voor 12-januari is: 1 uur en 46 minuten


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}