12 januari 2019

Dag 12 – Pieter – Weekend!

Weekend! De eerste week tijd inruilen voor geld zit er weer op. Zou ik dan meteen weer die scores van een paar minuten per dag kunnen neerzetten? De ochtend is net voorbij en ik weet nu al zeker dat ik dat niet ga redden.

En dat is natuurlijk ook prima. Het doel was nooit om op 0 minuten per dag te eindigen. Maar terwijl mijn dochter ’s morgens (voor 9 uur) al een spelletje speelt op mijn smartphone geniet ik. En met gemak leg ik hem, als zij er na een paar minuten al weer mee klaar is, weg. Zonder zelf nog even mijn WhatsApp berichten te lezen.

Ze zeggen wel eens dat het 21 dagen duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren. Dus ik ga nog even verder met de simpele stappen waar ik over geblogt heb, maar aan alles merk ik dat ik na krap 2 weken al lang niet meer zo aan dat apparaat ben verbonden.

Gisteren kwam ik trouwens uit op 39 minuten. Daarmee komen we op een interessant overzicht tot nu toe. Ik heb een verbruik van nu totaal 228 minuten (3 uur en 48 minuten). Floris zit al op totaal 841 minuten (14 uur en 1 minuut). Met nog 20 dagen te gaan (vandaag meegerekend), en de aanname dat Floris zijn smartphone nu alvast opstuurt, mag ik elke dag nog ruim 30 minuten mijn smartphone gebruiken en win ik alsnog de challenge.

Floris staat schaak.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
  1. Schaak mat bijna!
    Nog een tip voor lezers: neem een abonnement op de bieb. Ik houd serieus zoveel tijd over, ik ben aan de studie geslagen en lees weer een roman. Echt zo fijn. Had eerst storytel maar ja, dat was op telefoon beschikbaar en voordat ik daarheen ging checkte ik eerst nog 15 apps. Bieb is goedkoper en weg van telefoon.

Reacties zijn gesloten.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}