13 januari 2019

Dag 13 – Pieter – Zwart wit

Dag 13 en ik merk dat ik op zoek ben naar verdieping. Wat zou ik nog meer kunnen doen? Ik heb al best wat drastische wijzigingen doorgevoerd, en met succes, maar kan het nog beter?

Op internet vind ik meerdere artikelen over hoe verleidelijk je smartphone eigenlijk is. Ik heb het eerder over de gokkast in je broekzak gehad, en dit is een terugkerend thema aan het worden.

Een tip die ik meerdere keren tegenkom, is om je smartphone in te stellen op zwart wit kleuren. Hierdoor wordt alles, alle apps en ook je startscherm, weergegeven in grijstinten. In een klap ga je van een uitnodigende smartphone naar een saaie bedoeling. En kan je je voorstellen hoe het is om even een video te kijken, als ook deze volledig in grijstinten wordt getoond? De lol is er dan natuurlijk snel vanaf.

Ik heb het geprobeerd. En hier beschrijf ik hoe jij het ook kan proberen. Maar ik heb ook mijn bedenkingen. Gaat dit niet te ver? Ga ik me hier aan storen? Betekent dit dat ik sommige dingen niet meer kan doen en het gemak van een smartphone verdwijnt? Ik zal jullie op de hoogte houden.

Gisteren, in mooie kleuren, kwam ik uit op 34 minuten. Succes Floris!


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}