22 januari 2019

Dag 22 – Pieter – Be careful what you wish for

Twee dagen geleden had ik het over vervelen. En misschien had ik dat niet zo moeten uitspreken, want vannacht heb ik wat periodes wakker gelegen.

Mijn dochter haar neus zat vol, waardoor ze wat lastig kon ademen. En dat slaapt niet lekker natuurlijk. Gelukkig zakt het snel als ik haar even uit bed haal voor een knuffel. En geeft ze ook zelf aan dat ze na een tijdje weer echt in haar eigen bed wil. En dus kan ook ik terug naar mijn eigen bed.

Maar direct weer slapen zit er niet in merk ik. Ik ben blij dat mijn smartphone ergens beneden aan de oplader ligt, anders was de verleiding toch wel heel groot geweest om nog even wat zaken op te zoeken. Ik moet het doen met mijn eigen gedachten. Ik denk na over de verbouwing, mijn eigen bedrijf, waarvan een product steeds meer klanten trekt. En ik denk na over de challenge. Had ik mijn blog nou eigenlijk wel verstuurd?

Uiteindelijk val ik toch in slaap. En omdat mijn smartphone beneden lag, blijft de teller gisteren op 17 minuten staan. Niet slecht!


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}