26 januari 2019

Dag 25 – Floris

De laatste dag van de week. Voor mijn kinderen breekt een periode van 3 weken vakantie aan. Ze zouden over een week sowieso 2 weken vrij hebben, maar vanwege de griep epidemie in Hong Kong, is hun school volgende week ook al gesloten. Ik moet echter nog een week doorwerken voordat mijn vakantie begint.

Er moeten nog een flink aantal dingen geregeld worden voordat ik het weekend in mag duiken, maar zo rond 17u krijg ik een berichtje van mijn vrouw dat er vanavond ‘pizza en een film’ op het menu staan. Daar had ik nou precies zin in. Wat een geweldige vrouw heb ik toch!

Helaas merk ik wel dat het gevoel dat het weekend voor de deur staat er voor heeft gezorgd dat ik wat makkelijker met mijn telefoon om ging. Ik heb hem zelfs meegenomen naar de wc om wat nieuws te lezen. Moet je ook gewoon niet doen. Zorgt er niet alleen voor dat je langer op de wc zit, maar ik vraag me serieus af hoe hygiƫnisch het is. Anyway, dat heeft er voor vandaag voor gezorgd dat ik weer flink lang op mijn telefoon heb gezeten.

Rond een uurtje of 19.15u ben ik thuis. De telefoon gaat aan de kant en ik besteed al mijn aandacht aan de pizza en de film, maar natuurlijk niet voordat ik ook even wat heb gekletst met mijn vrouw. Over haar dag, mijn dag en de dingen die staan te gebeuren in de komende periode. Ik kijk (haast niet) op de telefoon. Dat heb ik al genoeg gedaan vandaag.

Vandaag heb ik 1 uur en 44 minuten op mijn telefoon gezeten. Veel te lang.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}