28 januari 2019

Dag 27 – Floris

Vandaag een inhaal zwemles voor mijn oudste dochter. We lopen er (net als gisteren) weer samen naartoe. Zij zwemt en ik zit vandaag weer druk op mijn mobiel. Even het nieuws bijlezen. Als de zwemles voorbij is, gaan we samen naar de Starbucks. We hebben wat spelletjes bij ons en gaan lekker een paar uurtjes lunchen, spelletje spelen en bij praten. Heerlijk! De mobiele telefoon wordt weg gelegd en er wordt niet op gekeken.

Als we weer thuiskomen is het al halverwege de middag. Ik ga nog even aan de slag op mijn computer met wat werk gerelateerde zaken, maar word al vrij snel afgeleid door mijn andere dochter, die toch ook wat tijd met papa wil doorbrengen. Dan denk ik bij mezelf “morgen weer een dag” en besluit wat boekjes en spelletjes met haar te gaan spelen.

De afgelopen weken hebben we op zondag elke keer sushi gehaald, omdat het lekker en makkelijk is. Vanavond is het niet anders. Rond 17u loop ik naar de sushi afhaal tent toe, haal wat sushi en loop terug nar huis. Daar eten we gezellig met zijn allen en dan zit het weekend er al weer op.

En toch heb ik ook nog de tijd gehad om 3 uur en 38 minuten op mijn telefoon te zitten. Waaaaattttttt?!!!!! Dat is echt weer schandalig lang en ik heb het niet eens (helemaal) door gehad. In het zwembad, terwijl ik op de bank lag, toch eventjes kijken als ik op de wc zit. Het sluipt er langzaam weer in, maar dit was wel een hele grote terugval.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}