27 januari 2019

Dag 27 – Pieter – Weekend

Dag 27 van de challenge en we kunnen gaan aftellen naar het einde. Nog maar een paar dagen en Floris kan zijn smartphone inpakken.

Ondertussen is het weekend en de oplettende lezer heeft gemerkt dat het idee van een volledige digital detox (zonder smartphone, tablet, laptop en TV) heeft het dit weekend niet gehaald. Misschien dat Floris en ik dit in februari nog een keer los kunnen oppakken, al wordt dat met mijn verbouwing misschien wat lastig.

De komende dagen is het ook handig om even terug te kijken: wat moet je absoluut doen en wat moet je absoluut niet doen als je op zoek bent naar je eigen digitale balans. Ik denk dat Floris en ik een aardig idee hebben van wat voor ons werkt en wat niet.

En hoe houden we het vol? Ik mis mijn smartphone niet als hij niet meer in de buurt ligt. Maar soms is het nog lastig, om bijvoorbeeld mijn smart lighting aan te zetten.

Ik ben benieuwd hoe deze laatste week zal gaan. En of Floris zijn extra challenge gaat halen om zijn verbruik in de tweede helft van januari te halveren.

Gisteren sluit ik af met 22 minuten.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}