29 januari 2019

Dag 28 – Floris

Vandaag heb ik weer veel te lang op mijn mobiel gezeten. Komt het door het feit dat ik eigenlijk al weet dat ik heb verloren? Heeft het nog wel zin om hier mee door te gaan?

Het speelt zeker mee dat de overwinning Pieter niet meer kan ontgaan, maar we hebben in de afgelopen weken ontdekt dat het verminderen van je smartphone gebruik gezond voor je is: de smartphone-nek, straling bij je bed, onrustig worden, etc. We moeten dus blijven proberen om hier mee door te gaan. Ook al is er straks geen wedstrijd meer. Je eigen gezondheid blijft toch het belangrijkst.

Tijdens de lunch zit ik weer wat filmpjes te kijken op YouTube. Interessant om de samenvatting van de wedstrijd van Ajax te bekijken, The Daily Show en nog wat andere dingen te zien, maar dat eet wel weer in mijn smartphone gebruik. Helaas kan ik dat dus niet op de computer doen, want daar is YouTube geblokkeerd.

Ik had vannacht niet zo goed geslapen en de vermoeidheid speelt ook mee in de hoeveelheid tijd die ik aan mijn smartphone besteed. Lekker makkelijk, niet nadenken en dat ding aan. HEt vergt toch best wat discipline en doorzettingsvermogen.

Mijn totale smartphone gebruik voor 28 januari staat op 3 uur en 26 minuten. Das echt weer veel te veel. Ik moet me zelf weer even herpakken.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}