23 november 2020

Doe mee aan de Think & Grow Rich challenge

0  Reactie(s)

Door Corona kan er nog steeds minder dan we allemaal zouden willen. Maar waar de één in deze tijd zijn restaurant moet sluiten, boort de ander nieuwe markten aan door te gaan bezorgen. Zie jij nog mogelijkheden en grijp jij de kansen als ze zich voordoen?

Met de Think & Grow Rich challenge leer je de basis om jouw mindset, jouw overtuigingen en jouw gedachten in een andere richting te sturen. Hierdoor kan jij de resultaten behalen die je verlangt. Wij dagen jou uit om samen met ons in december jouw doelen na te streven. Want daarmee laten wij samen met jou aan iedereen zien wat er allemaal wel mogelijk is, juist nu.

Het meedoen aan een challenge is een bewezen methode om in korte tijd veel meer te onthouden dan wanneer je alleen een boek zou lezen. Eerder hebben we de challenge “A Minimalism Game” gedaan om deelnemers bewust te maken van de spullen die ze bezaten en hun koopgedrag. Daarnaast hebben we ook een zeer succesvolle “Digital Detox” challenge gedaan, waardoor de deelnemers aanzienlijk minder uur achter hun smartphone, tablet en laptop zaten.

Alles wat wij tijdens deze challenges hebben geleerd, hebben we nu toegepast in deze nieuwe challenge met als basis het boek “Think and Grow Rich” van Napoleon Hill. Dit boek uit 1937 wordt nog steeds door veel mensen als het begin genoemd van hun succes, en niet alleen op financieel gebied. Wij hebben het boek vertaald naar een praktische challenge van 30 dagen, waarbij je samen met een ervaren coach aan de slag kan met jouw doel. Het boek lezen is dus geen vereiste.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan op deze pagina. Let op: er is maar plek voor 20 deelnemers met persoonlijke coaching en vol is vol.


Tags

challenge, gedachten, kansen, mindset, mogelijkheden, overtuigingen, thinkandgrowrich


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}