11 oktober 2020

Think & Grow Rich: Autosuggestie

0  Reactie(s)

In deze 4e video in de reeks “Think & Grow Rich” bespreekt onze trainer Pieter de belangrijkste elementen uit hoofdstuk 4 van dit boek.

De video wordt op zondag 11 september rond 11:45 uur gepubliceerd. Via YouTube kan je een herinnering instellen voor de première.

https://youtu.be/4KkBxs9ouA0

Je kan de video ook op YouTube of op Instagram (IGTV) bekijken.

En hier de voorbeeldtekst:

Op 1 januari 20.. staat er € 100.000,- euro op mijn rekening, die ik heb ontvangen door de verkoop van mijn app via verschillende app-stores. In ruil voor dat geld zal ik de best mogelijke app ontwikkelen die aansluit op de behoefte van de gebruiker. Daarbij zal ik de vriendelijkste en beste service verlenen in deze markt. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit geld bezit. Mijn geloof is zo sterk dat ik het geld voor me zie. Ik voel het, ik kan het aanraken. Het wacht op het moment dat ik de app aanbied. Ik wacht op het juiste plan om dit bedrag te verdienen en ik zal dit plan uitvoeren zodra het zich aandient.

Think & Grow Rich van Napoleon Hill werd voor het eerst uitgebracht in 1937. Het boek is in veel talen vertaald, waaronder ook in het Nederlands. En nog steeds wordt het boek wereldwijd goed verkocht. De 13 stappen naar succes, die Napoleon Hill in 1937 beschreef, worden door veel mensen nog steeds benoemd als de reden van hun succes.


Tags

Geen tags


Deze berichten zijn ook interessant

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

De 4-Urige Werkweek in de Praktijk

Start gewoon. Begin vandaag!

Start gewoon. Begin vandaag!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}