Tools

Een kijkje in de keuken in mijn reis naar Financiële en Persoonlijke Vrijheid. Zoals je inmiddels weet, deel ik alles, zodat ook jij hetzelfde kan bereiken. Dus ook de tools die ik gebruik.

Oja, op deze pagina staan een paar affiliate links. Dat kost jou niets extra's, maar daarmee verdien ik een klein zakcentje als je besluit dezelfde tool te gaan gebruiken.

Elke dag live

Op YouTube deel ik mijn ervaringen. Mijn intentie is om elke werkdag live te gaan om 19:30 uur, maximaal een kwartier. Daarin deel ik mijn ervaringen met jou.

Live Stream

Live gaan op bijvoorbeeld YouTube, Facebook en LinkedIn is allang niet meer lastig met StreamYard.

StreamYard werkt gewoon vanuit je webbrowser. 

Website hosting

Voor hosting kies ik vaak voor TransIP, en niet alleen omdat het ook een Leids bedrijf is. Ze maken een website opzetten heel simpel en overzichtelijk, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Website systeem

Als oud programmeur wil ik nog wel eens zelf een website bouwen, maar voor het echte werk kies ik altijd voor Wordpress. En bij TransIP kan je dit met 1 klik installeren.

Website theme & plugins

Als je echt een mooie website wilt en belangrijker: je wilt dat bezoekers op je website gaan doen wat jij wilt (ze noemen dat ook wel: conversie), dan is Thrive met alle extra functies dé oplossing.

Betalingen ontvangen

Betalen moet gemakkelijk zijn. Anders haakt je potentiële klant af, net voor de finishlijn. 

Daarom maak ik gebruik van Mollie, een webkassa die onder andere iDEAL, incasso's, overboekingen, creditcard en nog veel meer ondersteunt.

Online Trainingen

Online trainingen geven is net wat anders dan in een zaal. Daarom heb ik een geweldige cursus gevolgd bij Hugo Bakker met de naam De Online Trainers Revolutie. Elke cent meer dan waard!

Boeken

Ik was nooit zo'n lezer, tot ik een duidelijk doel kreeg. Nu lees ik een boek per maand. Hier een paar suggesties voor jou.