Passie Challenge

Premium training

Easy

Video & tekst

Video & tekst

General

7 Lessen

0% Niet gestart

Passie Challenge

Passie Challenge

7 Lessen

Premium training

PROFICIAT! Je hebt nu toegang tot de 5-daagse Passie Challenge!

Video lesson

Premium training

Nu meer energie en passie Ben je enthousiast om te beginnen?! Vandaag begint het momentum voor de week, dus zorg dat jezelf kan focussen en ga all-in voor deze oefeningen. Wat je erin stopt, dat haal je eruit.

Video lesson

Premium training

Vandaag duiken we in jouw kern We hebben allemaal een verhaal dat we andere vertellen als we ons voorstellen. De uitdaging van vandaag is om je bewust te worden van welke kernwaarden echt heel belangrijk voor jou zijn.

Video lesson

Premium training

Waar gaat jouw hart sneller kloppen? De uitdaging van vandaag benadrukt een zeer belangrijk onderdeel van het opbouwen van een solide, gezonde relatie; het vermogen om jouw waarheid te spreken.

Video lesson

Premium training

Yippie, tijd om los te laten De uitdaging van vandaag is bedoeld om jou ruimte te maken voor jouw ideale leven. Heb je ooit tegen jezelf gezegd: "Ik heb niet genoeg tijd?" Ik weet dat ik mezelf die vraag wel eens heb gesteld. Heb jij die gedachte wel eens uitgedaagd? Ik geloof dat we altijd genoeg tijd hebben om de dingen af te maken die we moeten afmaken, wat betekent dat als het een prioriteit is, het wordt gedaan.

Video lesson

Premium training

Het is de LAATSTE dag! Je hebt het gehaald! Dit is de laatste dag. Of eigenlijk is het de eerste dag. De eerste dag in jouw reis naar jouw ideale leven. Daarom is het belangrijk dat je volhoudt!

Video lesson

Premium training

Mag ik jou iets vragen over de Passie Challenge? Allereerst, dankjewel dat je meedeed! Ik ben trots op je dat je deze ervaring hebt meegemaakt. Het was hard werken. De Passie Challenge is erg nieuw en ik wil hem graag continu blijven verbeteren. Jouw input of feedback kan helpen om deze Challenge beter te maken. Wil je daarom 2 vragen beantwoorden? Je bent in 2 minuten klaar! Als dank heb ik een klein cadeau voor je. Iets wat jij kan gebruiken om jouw ideale leven vorm te geven.

Text lesson

Follow

About the teacher

Pieter Naber

Pieter laat jou zien dat ook jij meer van jouw potentieel kan inzetten door jouw passies, talenten, ervaringen en jouw grootste verlangen en jouw dromen te combineren. Hij gelooft dat we daarmee samen een mooiere wereld creëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen